CHINEES-INDISCH SPECIALITEITEN RESTAURANT DE NIEUWE CHINESE MUUR

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1433 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chinees-Indisch Specialiteiten Restaurant de Nieuwe Chinese Muur. Meer weten? Ontdek meer

16 jul 2024 om 8:07 Al meerdere malen pindasaus gekregen in plaats van kerriesaus. Als je dan belt met de mededeling ik.lust die saus helemaal niet hebben ze nooit de tijd om andere saus te brengen.
15 jul 2024 om 21:39 Prima en heel erg lekker
13 jul 2024 om 22:51 Eten was goed .Maar door bezorger was een bak eten leeg gelopen in de tas met eten een minder leuke ervaring :-{
7 jul 2024 om 20:19 Snel geleverd. Porties ruim voldoende. Overall heerlijk eten. De saté babi was wel wat te hard.
7 jul 2024 om 3:10 Perfect zoals altijd
29 jun 2024 om 12:10 Het eten prima en de bezorging op tijd. Is een flinke investering voor een 1 persoons huishouding. Gaat zeker niet binnen 1 dag op.
24 jun 2024 om 20:09 Prijs, kwaliteit en kwantiteit, prima.
21 jun 2024 om 20:56 Sneller dan verwacht en net als altijd heerlijk!
16 jun 2024 om 20:01 Verschrikkelijk geen communicatie en geen bestelling aangekomen
16 jun 2024 om 19:53 Zelf je bestelling afhalen en 1,5 uur zitten wachten is onacceptabel. Online bestellingen aannemen, je restaurant vol laten lopen en passanten die je laat bestelllen terwijl je keuken het niet aan kan is voor is minachting van je klanten en personeel
5 jun 2024 om 20:10 Zoals gewoonlijk top.
26 mei 2024 om 0:20 Veel droog varkensvlees. Flauwe saus en tjap tjoi met weinig variatie aan groente. Veel paprika en weinig anders. Het viel erg tegen. Niet wat ik gewend ben van dit restaurant tov een jaar terug.